Skriv din beskrivning här!

BAKA BAKA LITEN KAKA!!

De kommer bli dålig uppdatering fram över i 5-6 veckor till på grund av att ja har så långa praktikdagar och hinner inte med att sitta framför datorn. hinner knappt att ta hand om min hund känns de som. Jag åker hemifrån kvart över 7 och kommer hem mellan 5 och 6 på kvällarna. men som tur är har ja ju mina små syskon som kan ta hand om min lille vän när jag inte är hemma. :) 
 
Nu i helgen kommer de hända enormt mycke. imorgon ska ja på dop och de kommer ca 150 personer om jag inte har fel och då blir de  fest och massa go mat och jaa... och på söndag ska jag bowla och ha de riktigt trevligt med familjen :) 
 

Hej du kyliga Januari

 

 
 
 

jag samlar inga stil poäng, jag ler inte för din skull... jag vill bara va mig själv för en stund!!

 
 

20 år och fin besök!!

Hej alla!! dålig uppdatering men jag har haft jätte mycket att tänka på. i lördags firade jag min 20 års dag hemma och på krogen! :) mina finna vänner fick en liten översakning av mig. Andre zuniga kom förbi och underhöll oss med både sång och skratt. De va riktigt kul. fick lite barn besök av mina små syskons kompis som ville komma förbi och träffa andre och vara med på ett hörn. så de blev blandade åldrar från 8 - 25+ åringar. Jag blir glad över att alla blev glada över de lilla jag och min familj gjorde för dom.
 
Och självklart blev ju jag också glad över att han kom förbi :) hans kramar är ju typ perfekta. han följde för den delen med ut på krogen en stund också :) 
Jag ska inre dela med mig av de bästa eftersom att jag vill bevara lite för mig själv också!! tjingeling