Skriv din beskrivning här!

Sista varma sommarbilden!

Nu är de värkligen höst mina läsare. Bladen har blivit färgglada, dimman är tjock på morgonen och frosten ligger fint på gräset. Men kylan där emot är ivägen för en perfekt höst. Men de blir ju ingen höst utan kyla enligt personen som bestämer vädret. Men det är bara att klä på sig mera kläder helt enkelt.
 
Idag har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. lämnade penny för ett tag sen, och snart ska jag börja plugga.
Min månads utmaning inom fotografi ska jag också försöka komma igång med nu i veckan. Förra månadens utmaning gick jätte dåligt tyvärr. men ja ska lägga upp nåra bilder senare. Både gammla bilder från förr och nya bilder. (Detta kan kallas för fusk).
 
 

Plugga är inte min starka sida i livet

Hallå mina fina! medans hundarna sover så Sitter jag nu och pluggar in för naturkunskaps provet jag har nu på onsdag och religions provet som jag har på torsdag. Två prov efter varandra, undrar hur detta kommer att gå. Det är inte riktigt min starka sida att plugga till två prov samtidigt. men ja tror att de kommer gå bra iaf.
 
jag ska inte sitta här och skriva en massa eftersom att ja har en hel del plugg, har faktiskt varit lite ego och tillbringat en hel del tid åt hundarna och typ inget till läxorna, de är inte alltid man får vara hundvakt till finaste penny så man måste ju passa på innan hon åker hem. 
 
Sista bilden blev lite misslyckad. Hon blunda presic när ja tog kortet. Men den blev okej för att vara en misslyckad bild.
 
 
 

ibland lyckas man bara inte!

Man kan inte alltid lyckas med bilderna och även dom bästa fotograferna misslyckas också ibland.
De här är två av mina misslyckade bilder från i somras då ja fick lite fokus på fel ställe
 

Dagens träning: fokusera på matte!

knasbanan! Dagens träning i skogen med pysen gick som det gick, är inte riktigt nöjd över att han bara vill nosa överallt, men de hade jag nästan i tanken att han skulle göra, ny plats nya dofter. Han är ju så himla duktig utanför skogen och nu ska man ta steget upp och byta plats och hoppas på att träningen i skogen kommer gå bra efter ett tag. 
 
 
 
 
 

Gör om, Gör rätt, Gör på mitt sätt!

hallå alla älsklingar, har misslyckats totalt med min utmaning att fota människor, fast ändå inte, har inte riktigt haft ork att sätta mina händer på kameran och fota så de e ju lixom lite mitt fel att de inte har blivit nått. Men ja ska försöka nu i helgen att fota lite om de är fint och hoppas på att någon vill ställa upp :) Ska försöka få med pysen på ett hörn även fast han inte är en levande människa :)
 
Nästa månad tänkte jag faktiskt fokusera mig mer på höst inom fotografering :)
Det kommer dock också bli lite komplicerat och få tillfällen att fota eftersom att läxor och prov står på schemat och lite till. Men jag ska försöka iaf. Men nog om det. De är ju snart höst lov :) 
 
 
 

kulturnatten: Ulrik munter i fokus

980 bilder på bara ulrik, en hel del suddiga men väldigt många bra bilder också. jag är riktigt glad att äntligen ha fått sätt ulrik, de går bara inte och beskriva hur glad jag är. De ända som saknas är ett fotografi tillsammas! ja bjuder på 3 bilder för tillfället har inte orkat gå igenom alla sen vill ja inte lägga upp alla heller. tänkte faktist vara lite snål med att visa upp bilderna. 
ja har faktiskt en jätte bra film på ulrik som ja ska lägga upp sen. Den e så himla fin eller ja tycker den är fin. den är kort men värd att titta på. 
 
ja ska vara 100% ärlig och säga att, är de någon som inte kan stå still i 30 sec så är de ulrik. riktigt sprallig i byxerna. och ska man ta kort måste man vara snabb för annars får man bara en tom bild eller en suddig ulrik, så detta var en riktig utaning för mig att få fotografera på. Nu måste ja försöka ta tag i att gå på flera liknande saker så att ja får schansen att bli bättre :) måste skaffa mig en bättre kamera med ett bra stativ i framtiden och då kommer de bli 100 gånger så mycket bättre bilder. 
 

 
 
 

tidig höst bild på prins pysen

Har man inga läxor, uppgifter eller annat på schemat så åker kameran alltid fram i första hand, ja längtar värkligen till den riktiga hösten, Man kan få så himla fina bilder på alla sätt och vis Och min lilla plutt ställer alltid upp.. Han har igentligen inge val när jag är i farten.
 
 
 

Sen sommar!

God morgon, God middag, God kväll! jag har inge speciellt att skriva men ja kännde för att smugla in ett inlägg. Bloggen blir ju så himla tråkig utan inlägg. Fast ja har ju inte haft denna blogg så länge så de förklarar kanske saken. Hösten är snart här och vinten med  :( inte alls taggad för vinterkläder. Nu längtar jag bara efter min lön, vill köpa skor, ett par bra skor man kan gå långt i. vill köp nya kläder, vill ha en tjockis tröja med luva på... jag vill ha allt men pengar växer inte på träd. ja kanske ska bli kännd världs stjärna på att sjunga eller en berömd tv stjärna. då lär man få in mycket pengar men de kommer alldrig att hända. kanske kan bli en kännd fotograf och sälja mina bilder för ett par tusen. fast då måste ja bli en bättre fotograf.. och de e ju ochså en utmaning för mig... 
puss hej!!
 

PERSONER I FOKUS

Nu vet ja precis vad månadens kategori ska handla om... Människor, jag fick iden när ja va lite ego med kameran xD sen tänkte jag faktist på att ja ska på konsert på kulturnatten och då kan man ju passa på, jag har ju mina syskon som gärna vill ställa sig framför kameran om dom är på humör, och jag hoppas att i slutet av månaden kommer de komma upp åtminstone 3 bra bilder ja tycker om.